Tuboma logo

Wij staan voor u klaar

Bent u op zoek naar tuinmachines of bouwmachines om te kopen of huren in regio Oost-Vlaanderen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. En ook voor wisselstukken of herstellingen kan je bij ons terecht!

Laat ons weten hoe wij u kunnen helpen bij het tot een goed einde brengen van uw projecten!

van verhuur en verkoop tot herstellingen

VERKOOP EN VERHUUR

van bouw- en tuinmachines

Wij hebben tuin- en bouwmachines genoeg voor heel Oost-Vlaanderen. Onze winkel staat vol met kwaliteitsmachines waarmee u elk project in uw tuin en op uw werf (of die van uw klanten) zeker de baas zal kunnen.

Een greep uit ons ruime aanbod: boomzagen, grasmaaiers, breekhamers, veegmachines, spinhoogwerkers, grondboren, sleuvengravers… en zo kunnen we nog wel even doorgaan!

EIGEN HERSTELDIENST

laat je adviseren door onze experts

Naast het verkopen en verhuren van zowel tuin- als bouwmachines in Oudenaarde en de rest van Oost-Vlaanderen, beschikken wij ook over onze eigen hersteldienst. Kom langs wanneer uw machines aan onderhoud of herstel toe zijn, en wij doen de rest!

We beschikken over hoog technologische slijprobots en professioneel opgeleide techniekers. Je kan steeds op hen rekenen om u vlot te bedienen. Onze mensen volgen ieder jaar cursussen en workshops van diverse merken om u ook in de toekomst die perfecte service te blijven garanderen.

UITGEBREID MAGAZIJN

snelle service

Wij beschikken over een zeer uitgebreid magazijn met alle courante onderdelen op voorraad. Mocht er toch een onderdeeltje ontbreken, geen nood. Bij Tuboma beschikken we over rechtstreekse internetverbindingen met onze leveranciers. Dit betekent concreet dat alle onderdelen welke voor 12 uur besteld worden de volgende dag bij ons geleverd worden. Zo kunnen wij u als klant een zeer snelle service bieden.Tuboma
Gentstraat 198
9700 Oudenaarde
BE 0501.935.309