Tuboma logo

De beste plek om bouwmachines te kopen

tuin- en bouwmachines

Wilt u bouwmachines of tuinmachines kopen? Kom langs bij Tuboma in de Gentstraat 198 in Oudenaarde voor het ruimste en meest gevarieerde aanbod van heel Oost-Vlaanderen. Ons aanbod is ook online te bekijken. Lees verder en ontdek hoe eenvoudig het is om tuinmachines en bouwmachines te kopen.

Bouwmachines kopen, ging nooit eerder zo vlot

In onze winkel vindt u bouwmachines en tuinmachines bij de vleet: wat u ook nodig heeft om uw huis en tuin (of dat van uw klanten) te bewerken, bij ons kunt u het kopen. Navigeer door onze menu’s en vind snel de machines en merken die u nodig heeft, of bekijk onze linkpagina en zie in een oogopslag welke merken wij aanbieden.

 

Ontdek ons aanbod

Alle gebruikelijke werfbenodigdheden zijn te koop bij ons. Onze kennis over bouwmachines en tuinmachines is ongeëvenaard. Wij zien het namelijk als onze plicht om ervoor te zorgen dat elke klant de juiste machines koopt, elke keer opnieuw. Heeft u graafwerken uit te voeren? Bij ons vindt u de beste dumpers. Daarnaast beschikken we over mini-graafmachines die de taak gegarandeerd een stuk gemakkelijker maken. Zoekt u machines om afbraakwerken binnenskamers tot een goed einde te brengen? De beste grondboren en breekhamers zijn beschikbaar in de winkel van Tuboma. Ook belangrijk om te weten: al onze te huren bouw- en tuinmachines, kunt u ook gewoon bij ons kopen.

 

Neem contact met ons op

We zijn altijd bereikbaar. Om verder met elkaar af te stemmen, of in geval van vragen of opmerkingen over de prijs, afspraken, toonmomenten of meer, mag u zich altijd tot ons richten via het nummer 055 330 331. Indien dit niet mogelijk is, kunt u altijd een e-mail sturen naar info@tuboma.be. Hopelijk tot snel!Tuboma
Gentstraat 198
9700 Oudenaarde
BE 0501.935.309