Tuboma logo

De beste bouwmachines zijn hier te huren

tuin- en bouwmachines

Bij Tuboma in Oudenaarde moet u zeker eens langskomen als u de best mogelijke tuinmachines en bouwmachines wilt huren of kopen voor uw volgende bouwproject. Bezoek onze winkel in de Gentstraat 198 of bekijk onze online catalogus voor een uitgebreid overzicht van de bouwmachines en de tuinmachines dat u bij ons kunt huren.

Lees hier onze verhuurvoorwaarden

Wij helpen u graag verder als u bouwmachines of tuinmachines wilt huren

Al enkele jaren zijn wij dé specialist in tuinmachines en bouwmachines, zowel als het gaat om huren, kopen als herstellen. U bent uiteraard altijd welkom in onze winkel, maar daarnaast is ook online reserveren een optie. Ga gewoon naar de productpagina van de bouwmachine die u graag wilt huren en vul het formulier in.

 

De beste tuinmachines en bouwmachines online huren

In onze winkel vindt u alle mogelijke soorten bouwmachines, die u niet alleen kunt huren. Ook om bouwmachines te kopen zit u goed bij ons. Voor werken waarbij u de temperatuur moet controleren, is een skycooler erg nuttig. Voor andere grote toepassingen, raden we dan weer onze rupsdumpers aan. Voor specifieke kleinere werken zijn onze motoculteurs een populaire keuze. Om machines schoon te maken, zijn onze hogedrukreinigers dan weer een interessante optie. U vindt al die toestellen en nog veel meer bij ons, ook online!

 

Contacteer ons voor meer informatie

U hoeft uiteraard niet zomaar uw beslissing te maken. Als u zich eerst tot ons wilt richten met uw vragen of opmerkingen voordat u beslist onze tuinmachines en bouwmachines gaat huren, staan wij u graag te woord. Neem dus gerust contact met ons op. Hetzij telefonisch via 055 330 331 of via een e-mail naar info@tuboma.be. En om geen enkel Tuboma-nieuwtje te moeten missen, kunt u zich ook steeds inschrijven voor onze nieuwsbrief.

De prijzen die vermeld staan op de website zijn onder voorbehoud en afhankelijk van prijswisseling.
Voor verdere informatie gelieve ons te contacteren via 055 330 331 of info@tuboma.be.Tuboma
Gentstraat 198
9700 Oudenaarde
BE 0501.935.309