Tuboma logo

Hoogtewerker huren in Oost-Vlaanderen

Bent u voor uw werkzaamheden op zoek naar een geschikte hoogtewerker, zoals een spinhoogwerker of schaarlift, om te huren in Oost-Vlaanderen? Bij Tuboma in Oudenaarde, in Oost-Vlaanderen, hebben we zeker een geschikte hoogwerker te huur voor uw specifieke werkzaamheden. Daarnaast hebben we ook een ruim aanbod aan bouwmachines. Ontdek bij ons welke hoogtewerker, zoals een schaarlift of spinhoogwerker, ideaal is om te huren voor uw werkzaamheden.

 

De geschikte hoogtewerker huren bij ons

Als u bij ons in Oost-Vlaanderen langskomt voor een hoogwerker, dan bieden we verschillende modellen te huur aan. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld een schaarlift huren die tot tien meter hoogte gebruikt kan worden. Voor werken op een nog hoger niveau is een spinhoogtewerker huren wellicht een van de beste opties. Het toestel heeft een hefvermogen van 230 kilogram. Bij ons kunt u ongetwijfeld een geschikte hoogtewerker, zoals een spinhoogwerker huren.

 

De prijs om een hoogtewerker te huren

De prijs van de huur van een hoogwerker is afhankelijk van de periode waarin u de machine nodig heeft. Bij Tuboma varieert de prijs om een hoogwerker te huren voor de periodes van een dag, twee dagen, een week, een maand en een weekend. Hoe langer u een hoogwerker te huur heeft, hoe minder u betaalt. We bieden ook steeds een schadeverzekering aan wanneer u een schaarlift, of hoogtewerker, zoals een spinhoogwerker wilt huren bij ons. De prijs van die verzekering bedraagt altijd 5% van de huurprijs.

 

Ontdek onze andere bouwmachines

Bij ons zit u niet alleen goed voor het huren van een hoogwerker, zoals een spinhoogwerker of schaarlift. We bieden namelijk ook nog andere bouwmachines te huur aan die mogelijk interessant zijn voor u. Ons aanbod aan steigers zal zeker relevant zijn voor u. Onze rolsteigers zijn bijvoorbeeld een populaire keuze. Zijn uw werkzaamheden op de grond? Dan zijn onze recyclingmachines, zoals onze trommelzeef, erg handig voor grondverbetering.

 

Stel ons al uw vragen over de huur van een hoogwerker

Wilt u voor uw bouwproject een spinhoogwerker of schaarlift huren? Dan helpen wij u graag verder. Als u graag nog wat meer informatie krijgt, of er nog zaken onduidelijk zijn over een hoogtewerker huren, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Dat kan snel en eenvoudig door te bellen naar 055 330 331 of door een e-mail te sturen naar info@tuboma.be. Hopelijk mogen we u binnenkort verwelkomen in onze winkel om een schaarlift of spinhoogwerker te kopen of om een hoogtewerker te huren.

De prijzen die vermeld staan op de website zijn onder voorbehoud en afhankelijk van prijswisseling.
Voor verdere informatie gelieve ons te contacteren via 055 330 331 of info@tuboma.be.Tuboma
Gentstraat 198
9700 Oudenaarde
BE 0501.935.309