Tuboma logo
  • Verkoop en verhuur van tuin- en bouwmachines

Spinhoogwerker kopen

Wilt u een spinhoogwerker van hoge kwaliteit kopen? Duik dan in het assortiment van Tuboma in Oudenaarde. U kunt alvast online ons aanbod bekijken of een afspraak maken om onze showroom te bezichtigen. De spinhoogwerker die u koopt bij ons, wordt ingezet voor meerdere werkzaamheden op hoogte zoals schilder-, timmer-, en onderhoudswerkzaamheden.

VERKOOP

Wij verkopen kwalitatief hoogstaande machines

NEEM CONTACT MET ONS OP

Bent u benieuwd naar meer informatie over onze Producten?

Een kwaliteitsvolle spinhoogwerker aan een mooie prijs kopen

De spinhoogwerker die u bij ons kunt kopen, beschikt steeds over de nodige toepassingen. Zo bevatten de hoogwerkers een compacte uitvoering, waardoor de spinhoogwerker door smalle doorgangen past en dus toepasbaar is op verschillende soorten terreinen, zoals een oneffen grond in uw tuin. Naast een spinhoogwerker, zit u ook goed bij ons om een schaarlift te huren. Welke bouw- of tuinmachine u ook beslist te huren of te kopen bij ons, de veiligheid van degene die ermee werkt wordt steeds gegarandeerd!

 

Neem een kijkje in ons aanbod

Heeft u nog vragen of wilt u meteen uw favoriete spinhoogwerker kopen en aan de slag gaan? Duik dan in ons assortiment en bestel vandaag nog of contacteer ons voor een afspraak. Dat doet u door te bellen naar het nummer 055 330 331 of door ons contactformulier in te vullen. Wij koppelen vervolgens zo snel mogelijk naar u terug zodat u de aankoop van uw bouwmachine kunt finaliseren.

Tuboma

Kom gerust langs in onze winkel of contacteer ons
via het contactformulier voor verdere vragen.

Gentstraat 198, 9700 Oudenaarde
BE 0501.935.309


Tuboma
Gentstraat 198
9700 Oudenaarde
BE 0501.935.309