Tuboma logo

Huur van rolsteigers

Voor de huur van de veiligste rolsteigers zit u goed bij Tuboma uit Oudenaarde. We hebben een erg ruim assortiment aan rolstellingen te huur. Daarnaast stellen we ook alle nodige apparaten ter beschikking voor bouwwerken en tuinwerken én hebben we verschillende steigers in ons aanbod.

 

Bij ons zit u goed voor de huur van rolsteigers en andere soorten stellingen

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de huur van rolsteigers, maar ook voor andere modellen van stellingen. Naast deze opties, bieden wij ook een breed assortiment aan bouwmachines en tuinmachines aan. Zo zult u bij ons zeker de geschikte machines vinden om al uw (hoogte)werken succesvol af te ronden. Als uw steiger niet mobiel hoeft te zijn, heeft u geen rolstellingen nodig en is de huur van een klassieke stelling een goede keuze. Een klassieke stelling is uitgerust met een trappentoren waardoor u nog vlotter de verschillende niveaus bereikt. Voor werkzaamheden waarbij mobiliteit en flexibiliteit essentieel zijn, bieden wij ook de huur van rolstellingen aan, die eenvoudig verplaatsbaar zijn en snel op te bouwen. Ook voor andere bouwwerken kunt u bij ons de geschikte apparaten vinden. Als u betonwerken wilt afronden, zijn bouwdrogers bijvoorbeeld essentieel. Ook voor de aankoop van andere bouwmachines zit u goed bij ons.

 

Aarzel niet om extra informatie te vragen

Als u nog vragen heeft over de huur van rolsteigers of graag nog wat meer informatie wilt over onze diensten, mag u zeker contact met ons opnemen. Dat kan door te bellen naar 055 330 331 of door een e-mail te sturen naar info@tuboma.be. U kunt ook het contactformulier gebruiken om meer informatie te krijgen over ons aanbod en de huur van rolstellingen.

De prijzen die vermeld staan op de website zijn onder voorbehoud en afhankelijk van prijswisseling.
Voor verdere informatie gelieve ons te contacteren via 055 330 331 of info@tuboma.be.Tuboma
Gentstraat 198
9700 Oudenaarde
BE 0501.935.309