Tuboma logo

Een bouwdroger huren in Oost-Vlaanderen

Als u voor uw werkzaamheden een bouwdroger wilt huren, zit u goed bij Tuboma uit Oudenaarde, in Oost-Vlaanderen. Op basis van de periode dat u de machine nodig heeft, bieden we de beste prijs aan. Bij Tuboma vindt u ook andere bouw- en tuinmachines. Wat uw werkzaamheden ook zijn, wij hebben een oplossing op maat.

 

Een bouwdroger met alle extra benodigdheden huren

Bij Tuboma kunt u niet alleen een bouwdroger huren, maar ook alle extra benodigdheden. Zo kan het erg handig zijn om te beschikken over een verlengkabel. We bieden een kabel aan van vijftien meter, zodat u zeker overal aan de slag kunt. Wanneer het heel warm is, kan het ook handig zijn om een een skycooler te kopen, om aangename temperaturen te creëren voor uw werknemers. Onze skycoolers en bouwdrogers komen in verschillende formaten. Als u voor een grotere bouwdroger kiest, zal die ook over meer droogkracht beschikken.

 

Ontdek ons ruime aanbod aan machines

Bij ons kunt u de ideale bouwdroger huren, maar ook andere bouwmachines. Zo bieden we bijvoorbeeld ook rolsteigers te huur aan. Daarnaast beschikken we over verschillende verdichtingsmachines, zoals een dubbele loopwals, een zitwals en een trilplaat. Als u nog met vragen zit, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Dat doet u door te bellen naar 055 330 331 of door een e-mail te sturen naar info@tuboma.be.

De prijzen die vermeld staan op de website zijn onder voorbehoud en afhankelijk van prijswisseling.
Voor verdere informatie gelieve ons te contacteren via 055 330 331 of info@tuboma.be.Tuboma
Gentstraat 198
9700 Oudenaarde
BE 0501.935.309