Tuboma logo

De huur van verdichtingsmachines

Bent u op zoek naar een specialist voor de huur van verdichtingsmachines? Bij Tuboma in Oudenaarde helpen we u graag om het geschikte toestel te vinden, zodat u snel weer verder kunt werken. We bieden verschillende verdichtingsmachines en andere bouwmachines te huur aan. Ontdek welke apparaten beschikbaar zijn.

 

Bij ons zit u goed voor de huur van verdichtingsmachines

Voor grondverdichting is het erg belangrijk om het juiste toestel te huren voor uw specifieke werkzaamheden. Bij Tuboma bieden we een ruim aanbod aan verdichtingsmachines te huur aan. Zo krijgt u de keuze uit een zitwals, een dubbele loopwals en een trilplaat. Elke machine heeft zijn eigen specifieke gebruikstoepassingen. We raden u daarom aan om aan te geven wat u precies verwacht van het toestel, dan weet u zeker dat u een geschikt toestel krijgt. Onze verdichtingsmachines zijn te huur voor bepaalde periodes: een dag, twee dagen, een week of een maand. Een groot voordeel aan dat systeem is dat u minder betaalt als u het toestel meteen voor een langere periode huurt. We hebben ook andere interessante bouwmachines in de aanbieding. Een toestel voor recycling helpt u bijvoorbeeld om uw grond te verbeteren. Onze sleuvengraver helpt dan weer om moeiteloos sleuven te graven voor bekabeling of drainage.

 

Stel ons gerust vragen

Heeft u een bouwmachine nodig voor andere werken, zoals het drogen van beton? Dan moet u zeker eens kijken naar onze bouwdrogers. Verder kunnen we u ook helpen om op een veilige manier aan hoogtewerken te doen. Bekijk zeker ons aanbod aan hoogtewerkers. Met verdere vragen over de huur van verdichtingsmachines mag u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 055 330 331 of door een e-mail te sturen naar info@tuboma.be.

De prijzen die vermeld staan op de website zijn onder voorbehoud en afhankelijk van prijswisseling.
Voor verdere informatie gelieve ons te contacteren via 055 330 331 of info@tuboma.be.Tuboma
Gentstraat 198
9700 Oudenaarde
BE 0501.935.309