Tuboma logo

Rupsdumper huren? Bij ons zit u goed

Denkt u erover een rupsdumper of bandendumper te huren of te kopen? In de winkel van Tuboma staan een paar prachtexemplaren op u te wachten! Kom ons bezoeken in de Gentstraat 198 in Oudenaarde of bekijk onze selectie hier online en vind de geschiktste machine om u te helpen bij uw graafwerken en andere activiteiten.

 

Een rupsdumper of bandendumper huren is een probleem oplossen 

Verzet in een handomdraai bergen werk en aarde door een rupsdumper of bandendumper te huren en aan uw arsenaal toe te voegen. Wij beschikken bij ons in Oudenaarde over een groot aantal verschillende types, van exemplaren met en zonder hoogtelediging tot mini-dumpers en gemotoriseerde kruiwagens. U kunt bij ons zeker de rupsdumper of bandendumper huren die u zoekt dankzij ons ruime assortiment.      

 

Wat wij aanbieden

Om u te kunnen laten kiezen uit een zo breed mogelijk aanbod, werken wij samen met een heleboel verschillende fabrikanten, waaronder gerespecteerde merken als Truxtra, Cormidi, Thwaites en Belle. En deze werkwijze trekken wij uiteraard ook door naar onze andere machines. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook een groot aanbod aan bobcats te huur. Daarnaast zijn er ook veegmachines en wielladers van de beste merken beschikbaar. Zo kan u bij ons, naast de beste rupsdumpers en bandendumpers, ook een heleboel andere bouwmachines van hoogwaardige kwaliteit huren en kopen.   

 

Laat ons iets weten

Heeft u interesse in ons aanbod? Of heeft u vragen of opmerkingen over de prijs, toonmomenten of openingsuren? U bent meer dan welkom om contact met ons op te nemen via 055 330 331 of info@tuboma.be. Neem zeker ook eens een kijkje op onze contactpagina voor meer handige informatie, of om een bericht achter te laten. Benieuwd naar ons reilen en zeilen? Schrijf u dan gerust in op onze nieuwsbrief.  

De prijzen die vermeld staan op de website zijn onder voorbehoud en afhankelijk van prijswisseling.
Voor verdere informatie gelieve ons te contacteren via 055 330 331 of info@tuboma.be.Tuboma
Gentstraat 198
9700 Oudenaarde
BE 0501.935.309