Tuboma logo

Verkoop >  AVANT WIELLADER

Een Avant kopen

Bent u geïnteresseerd om een Avant te kopen voor uw werkzaamheden? Dan gaat u het best vandaag nog een offerte aanvragen bij Tuboma in Oudenaarde. De Avant-wielladers die wij ter beschikking stellen, zijn compact, veelzijdig, veilig en bevatten geavanceerde technologie. Lees verder en ontdek welke Avant u moet kopen voor uw project.

 

Bij ons kunt een geschikte Avant kopen voor uw project

Wij beschikken over een ruim aanbod aan Avant-wielladers en voorzien steeds de nieuwste modellen. Zo beschikken wij over volgende series:

- Avant 200-serie

- Avant 400-serie

- Avant 500-serie

- Avant 600-serie

- Avant 700-serie

- Avant 800-serie

- Avant E-serie

Elke Avant die u bij ons wenst te kopen, beschikt over typische specificaties. Indien u niet zeker bent welke serie het best bij uw werkzaamheden past, neemt u gerust contact met ons op. Datzelfde geldt overigens ook wanneer u van plan bent bijvoorbeeld een draadloze robotmaaier te kopen. Al onze bouw- en tuinmachines die u huurt, zijn voorzien van de nodige veiligheidsmaatregelen.

 

Kies uw favoriete machine uit ons assortiment

Benader ons gerust indien u ons aanbod tuin- en bouwmachines wilt ontdekken. Wij helpen u met veel plezier om de ideale Avant te kopen. U contacteert ons door ons te bellen op het nummer 055 330 331 of door een e-mail te sturen naar info@tuboma.be. Neem zeker ook eens een kijkje naar onze partners, om meer te weten te komen over onze manier van werken!Tuboma
Gentstraat 198
9700 Oudenaarde
BE 0501.935.309