Tuboma logo

Verkoop >  AVANT WIELLADER

Een avant kopen

Bent u geïnteresseerd om een avant te kopen voor uw werkzaamheden? Dan gaat u het best vandaag nog een offerte aanvragen bij Tuboma in Oudenaarde. De avant-wielladers die wij ter beschikking stellen, zijn compact, veelzijdig, veilig en bevatten geavanceerde technologie. Lees verder en ontdek welke avant het best past bij uw project.

 

Bij ons kunt een geschikte avant kopen voor uw project

Wij beschikken over een ruim aanbod aan avant-wielladers en voorzien steeds de nieuwste modellen. Zo beschikken wij over volgende series:

Avant 200-serie

Avant 400-serie

Avant 500-serie

Avant 600-serie

Avant 700-serie

Avant 800-serie

Avant E-serie

Elk avant die u bij ons wenst te kopen, beschikt over typische specificaties. Indien u niet zeker bent welke serie het best bij uw werkzaamheden past, neemt u gerust contact met ons op. Datzelfde geldt overigens ook wanneer u van plan bent bijvoorbeeld een draadloze robotmaaier te kopen. Al onze bouw- en tuinmachines die u huurt, zijn voorzien van de nodige veiligheidsmaatregelen.

 

Kies uw favoriete machine uit ons assortiment

Benader ons gerust indien u meer informatie wenst over onze producten en diensten, wij helpen u met veel plezier verder. U contacteert ons door ons te bellen op het nummer 055 330 331 of door een e-mail te sturen naar info@tuboma.be. Neem zeker ook eens een kijkje naar onze partners, om meer te weten te komen over onze manier van werken!Tuboma
Gentstraat 198
9700 Oudenaarde
BE 0501.935.309