Tuboma logo

Een hogedrukreiniger in Oost-Vlaanderen

Een hogedrukreiniger van absolute topkwaliteit kopen of huren, kan bij Tuboma in Oudenaarde, Oost-Vlaanderen. Wij zijn al sinds jaar en dag dé expert in bouw- en tuinmachines van de streek. Kom ons bezoeken in onze winkel in de Gentstraat 198 of bestel gewoon online! Lees verder en ontdek nog meer over onze service.

 

De beste hogedrukreiniger van Oost-Vlaanderen

Zoals u ziet, vindt u in onze online catalogus verschillende kwaliteitsvolle bouw- en tuinmachines. Ook de perfecte hogedrukreiniger voor u ligt gegarandeerd in onze winkel in Oudenaarde, Oost-Vlaanderen, en vindt u in onze overzichtelijke catalogus dus zo terug. Naast hogedrukreinigers staan in ons magazijn ook een heleboel andere verschillende soorten bouw- en tuinmachines te koop of te huur. Zo kunt u bij ons eveneens terecht om een grasmaaier te huren. Voor werken hogerop kunt u een schaarlift huren. Wist u dat wij ook onze eigen hersteldienst hebben? Bezoek onze dienstenpagina voor een volledig overzicht.

 

Stel gerust al uw vragen

Uiteraard helpen we u heel graag verder als u vragen heeft over de hogedrukreinigers die we aanbieden, of als er ergens iets niet duidelijk is. U bereikt ons door te bellen naar 055 330 331 of door een e-mail te sturen naar info@tuboma.be. Wie weet tot binnenkort in onze winkel of online!

De prijzen die vermeld staan op de website zijn onder voorbehoud en afhankelijk van prijswisseling.
Voor verdere informatie gelieve ons te contacteren via 055 330 331 of info@tuboma.be.Tuboma
Gentstraat 198
9700 Oudenaarde
BE 0501.935.309