Tuboma logo

Grasmaaier huren

Als u van plan bent om binnenkort het gevecht met het gras in uw tuin aan te gaan, dan moet u een goede grasmaaier huren! En die goede grasmaaier, die vindt u gegarandeerd in ons aanbod. Wij zijn Tuboma, dé specialist in tuin- en bouwmachines van Oudenaarde en omstreken. Kom onze winkel bezoeken in de Gentstraat 198 of maak uw keuze in onze online catalogus.

 

Een grasmaaier huren uit een ruim aanbod

Voor elk type gazon of grasmat bestaat de ideale grasmaaier, en de kans is groot dat deze bij ons te huren valt. Van het klassieke model tot draadloze RTK-robotmaaiers en van gazonprikkers tot graszodensnijders, u vindt ze allemaal bij ons. Neem een kijkje in onze catalogus aan verschillende tuinmachines en ga vervolgens naar de productpagina van de grasmaaier die u wilt huren, vul het formulier in, en wij doen de rest!

 

Ook voor de aankoop van een toestel zit u goed bij ons

Bij Tuboma kunt u elke soort tuinmachine en bouwmachine kopen. Bovendien zit u niet alleen goed bij ons om een toestel te huren, want u kunt ook elke grasmaaier kopen. Bezoek onze dienstenpagina voor een overzicht van ons volledige aanbod aan diensten.

 

Laat ons weten wat u wilt

Heeft u uw keuze gemaakt? Contacteer ons dan snel en ga aan de slag met uw grasmaaier! Heeft u eerst toch nog enkele vragen over het huren van een grasmaaier? Wij staan u graag te woord met raad én daad. Bel ons op het nummer 055 330 331 of gebruik het formulier op onze contactpagina.

De prijzen die vermeld staan op de website zijn onder voorbehoud en afhankelijk van prijswisseling.
Voor verdere informatie gelieve ons te contacteren via 055 330 331 of info@tuboma.be.Tuboma
Gentstraat 198
9700 Oudenaarde
BE 0501.935.309