Tuboma logo
  • Verkoop en verhuur van tuin- en bouwmachines

Steenbreker huren

Dient u een steenbreker te huren voor grove en zware werkzaamheden? Dan beschikt Tuboma uit Oudenaarde ongetwijfeld over de machine die u nodig heeft. Steenbrekers zijn het meest geschikt voor mijnbouwactiviteiten, de productie van aggregaten en het recycleren van bouwmateriaal. Maar de mogelijkheden stoppen hier niet, de steenbreker die u bij ons gaat huren, is toepasbar in verschillende sectoren en projecten.

VERKOOP

Wij verkopen kwalitatief hoogstaande machines

NEEM CONTACT MET ONS OP

Bent u benieuwd naar meer informatie over onze Producten?

Een degelijke steenbreker huren aan een mooie prijs

Wanneer u ervoor kiest een steenbreker te huren bij ons, doet u dat voor een dag of gedurende een langere periode. U laat ons weten wat u nodig heeft, en wij doen de rest. Wilt u naast een steenbreker ook een hakselaar huren om het materiaal zo compact mogelijk te maken? Dan beschikken wij vast en zeker over de juiste machines voor u. Bent u zelf geïnteresseerd in alles wat met tuin- en bouwmachines te maken heeft? Bekijk dan onze vacatures en wie weet vervoegt u binnenkort ons team!

 

Huur een kwaliteitsvolle steenbreker bij ons

Twijfel niet en ga vandaag nog een steenbreker huren bij ons. U kunt steeds langskomen in onze showroom of ons online aanbod bekijken en ons contacteren. U bereikt ons door te bellen naar het nummer 055 330 331 of door ons contactformulier in te vullen. Wij koppelen vervolgens zo snel mogelijk naar u terug met meer informatie over onze steenbrekers.

Tuboma

Kom gerust langs in onze winkel of contacteer ons
via het contactformulier voor verdere vragen.

Gentstraat 198, 9700 Oudenaarde
BE 0501.935.309


Tuboma
Gentstraat 198
9700 Oudenaarde
BE 0501.935.309