Tuboma logo

Huur een machine voor de recycling van uw grond

Voor de huur van machines en extra onderdelen om de recycling van de grond te bevorderen, moet u bij ons in Oudenaarde zijn. Als we het hebben over recycling dan kan dat bijvoorbeeld door uw grond te zeven. Het is eigenlijk een essentiële stap in het recycling-proces. Door elementen van verschillende groottes te zeven, is de grond namelijk perfect te hergebruiken.

 

Huur bij ons uw machines voor de optimale recycling van uw grond

Kom langs bij Tuboma en huur machines voor de optimale recycling van uw grond. Ons aanbod is erg uitgebreid. Zo hebben we onder meer trommelzeven en verschillende zeefbakken beschikbaar. We hebben erg veel types, zodat u zeker een zeefbak kunt huren die past bij uw specifieke werkzaamheden. Voor andere bouwmachines zit u ook goed bij ons. Zo hebben we ook een ruim aanbod aan verdichtingsmachines. Als u op een veilige manier aan hoogtewerken wilt doen, is een hoogwerker dan weer een interessante optie.

 

Laat ons weten wat u nodig heeft

Laat ons weten welke werken u precies wilt uitvoeren en dan helpen wij u bij het vinden van een geschikt toestel. Als u nog vragen heeft over ons aanbod aan machines en toebehoren voor de recycling van aarde die we te huur aanbieden, bel dan gerust naar het nummer 055 330 331. U kunt ook een e-mail sturen naar info@tuboma.be. We vertellen u met plezier meer over onze diensten.  

De prijzen die vermeld staan op de website zijn onder voorbehoud en afhankelijk van prijswisseling.
Voor verdere informatie gelieve ons te contacteren via 055 330 331 of info@tuboma.be.Tuboma
Gentstraat 198
9700 Oudenaarde
BE 0501.935.309