Tuboma logo
  • Verkoop en verhuur van tuin- en bouwmachines

Een zeefbak kopen

Een zeefbak kopen, is een goed idee wanneer u een bouwproject op de planning heeft staan. De zeefbakken die Tuboma uit Oudenaarde verkoopt, hebben een groot zeefoppervlak, waardoor er ook onder moeilijke omstandigheden uitstekende zeefresultaten zijn. Daarnaast hebben de zeefbakken geen onderhoud nodig, waardoor uw werkzaamheden geen vertraging oplopen. Lees verder en ontdek de vele andere voordelen van de zeefbak die u bij ons gaat kopen.

VERKOOP

Wij verkopen kwalitatief hoogstaande machines

NEEM CONTACT MET ONS OP

Bent u benieuwd naar meer informatie over onze Producten?

Een kwaliteitsvolle zeefbak kopen

U kunt ervoor kiezen een zeefbak te kopen of een zeefmachine te huren bij ons. Al onze zeeftoepassingen beschikken over alle voordelen die u nodig heeft om uw project tot een goed einde te brengen. Een kleine greep uit de voordelen:

  • Geen lekolieleiding
  • Een duurzaam frame
  • Toepasbaar in verschillende gebieden
  • Perfect voor compostering, wegenbouw, industrie en meer
  • Koppelbaar met andere draagmachines, zoals een tractor

Wilt u meer weten over de zeefbak die u aan een mooie prijs bij ons kunt kopen? Dan lichten onze behulpzame medewerkers u graag alle aspecten van de zeefbak toe. Datzelfde geldt overigens ook wanneer u een andere machine wilt kopen of huren, zoals een shredder.

 

Reken op ons deskundige advies

Wilt u een zeefbak kopen, of liever huren? Beide opties zijn perfect mogelijk bij ons. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen. Dat doet u via ons telefoonnummer 055 330 331 of door ons contactformulier in te vullen. Wij vertellen u graag meer over onze diensten en producten.

Tuboma

Kom gerust langs in onze winkel of contacteer ons
via het contactformulier voor verdere vragen.

Gentstraat 198, 9700 Oudenaarde
BE 0501.935.309


Tuboma
Gentstraat 198
9700 Oudenaarde
BE 0501.935.309