Tuboma logo
  • Verkoop en verhuur van tuin- en bouwmachines

Een grasmaaier kopen in Oost-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een goede plek om een nieuwe grasmaaier te kopen in de buurt van Oudenaarde, Oost-Vlaanderen? Kom dan eens langs bij Tuboma in de Gentstraat 198. Of bekijk onze catalogus hier online en vind de geschikte machine om het gras in uw tuin te lijf te gaan.

VERKOOP

Wij verkopen kwalitatief hoogstaande tuinmachines

NEEM CONTACT MET ONS OP

Bent u benieuwd naar meer informatie over onze grasmaaiers?

Een grasmaaier kopen doet u bij ons

Tuboma is dé specialist in tuin- en bouwmachines van Oudenaarde en omstreken! We beschikken over een groot aantal verschillende soorten grasmaaiers, van de standaardmodellen tot gazonprikkers en kantensnijders. Door ons ruime assortiment kunt u bij ons in Oost-Vlaanderen zeker de grasmaaier kopen die u zoekt. Bij ons kunt u meer kopen dan alleen grasmaaiers. Bij Tuboma zit u goed voor elke soort bouwmachine die u kunt opnoemen. We bieden al onze machines en apparaten trouwens ook te huur aan (ook onze grasmaaiers), én beschikken over onze eigen hersteldienst.

 

Vraag een offerte aan

Heeft u interesse in één van onze tuinmachines? Wilt u bijvoorbeeld een lift huren of bent u eerder geïnteresseerd in onze grasmaaiers? Laat ons weten dat u een van onze grasmaaiers wilt kopen door te bellen naar 055 330 331, door een e-mail te sturen naar info@tuboma.be of via het contactformulier. Heeft u vragen of opmerkingen? Ook hiervoor neemt u contact met ons op.

Tuboma

Kom gerust langs in onze winkel of contacteer ons
via het contactformulier voor verdere vragen.

Gentstraat 198, 9700 Oudenaarde
BE 0501.935.309


Tuboma
Gentstraat 198
9700 Oudenaarde
BE 0501.935.309