Tuboma logo

Een breekhamer huren in regio Oost-Vlaanderen

U wilt graag een breekhamer huren voor uw volgende bouwproject in regio Oost-Vlaanderen? Dat kan bij Tuboma, al jarenlang expert in tuin- en bouwmachines. Kom eens langs in onze winkel in de Gentstraat 198 in Oudenaarde of bekijk onze online catalogus. De beste breekhamers kunt u gegarandeerd bij ons huren!

 

Hier moet u zijn om een breekhamer te huren

Beton gaat zichzelf niet verpulveren natuurlijk. Maar daarom zijn wij hier. Bij ons hoofdkwartier bent u bij aan het goede adres wanneer u een degelijke breekhamer wilt huren aan een goede prijs. Ontdek ons aanbod ook gewoon in onze online catalogus. Klik door naar de productpagina van de breekhamer die u wilt huren en vul het formulier in, zo krijgen wij meteen uw reservatieaanvraag binnen! Zo kunt u in enkele seconden uw breekhamer huren voor uw volgende bouwproject.

 

Ook ons overige aanbod is voor u beschikbaar

In ons aanbod vindt u natuurlijk niet alleen breekhamers. Bezoek in onze online catalogus zeker ook eens onze andere pagina’s. Wij verkopen en verhuren alles: van de kleinste grasmaaier tot de grootste bouwmachines. Denkt u bij deze laatste categorie bijvoorbeeld aan een steenbreker. Al onze producten zijn volgens hetzelfde principe eenvoudig en snel te huren en bestellen!

 

Stel ons uw vragen

Heeft u nog vragen over bijvoorbeeld die breekhamer die u bij ons wilt huren? Contacteer ons dan gerust. Dat doet u door ons te bellen op het nummer 055 330 331 of door het contactformulier in te vullen. Wij staan u graag te woord. Bekijk ook zeker onze andere diensten en producten. Tot snel?

De prijzen die vermeld staan op de website zijn onder voorbehoud en afhankelijk van prijswisseling.
Voor verdere informatie gelieve ons te contacteren via 055 330 331 of info@tuboma.be.Tuboma
Gentstraat 198
9700 Oudenaarde
BE 0501.935.309