Tuboma logo

Een breekhamer huren in regio Oost-Vlaanderen

U wilt graag een breekhamer huren voor uw volgende bouwproject in regio Oost-Vlaanderen? Dat kan bij Tuboma, al jarenlang expert in tuin- en bouwmachines. Kom eens langs in onze winkel of bekijk onze online catalogus hieronder. De beste breekhamers van heel Oost-Vlaanderen kunt u bij ons huren!

 

Hier moet je zijn om een breekhamer te huren in regio Oost-Vlaanderen

Beton gaat zichzelf niet verpulveren natuurlijk. Maar daarom zijn wij hier. Vanuit ons hoofdkwartier aan de Gentstraat 198 in Oudenaarde, Oost-Vlaanderen, bent u bij ons aan het goede adres wanneer u een degelijke breekhamer wil huren aan een goede prijs. Ontdek ons aanbod ook gewoon online in de catalogus hieronder. Klik door naar de productpagina van de breekhamer die u wilt huren en vul het formulier in, zo krijgen wij meteen uw reservatieaanvraag binnen! Zo kan u in enkele seconden uw breekhamer huren voor uw volgende bouwproject in Oost-Vlaanderen.

 

Ook ons overige aanbod is voor u beschikbaar

Bij ons in Oudenaarde staan natuurlijk niet alleen breekhamers. Bezoek in onze online catalogus zeker ook eens onze andere pagina’s: wij verkopen en verhuren alles van de kleinste grasmaaier tot de grootse spinhoogwerker. Deze zijn allemaal volgens hetzelfde principe te huren en bestellen! Ons volledige aanbod vindt u op onze dienstenpagina.

 

Stel ons uw vragen

Heeft u nog vragen over bijvoorbeeld die breekhamer die u bij ons wilt huren, dan moet u uiteraard niet helemaal tot in Oudenaarde, Oost-Vlaanderen rijden. Bel ons op het nummer 055 330 331 of stuur een e-mail naar info@tuboma.be en wij staan u graag te woord. Tot snel?

De prijzen die vermeld staan op de website zijn onder voorbehoud en afhankelijk van prijswisseling.
Voor verdere informatie gelieve ons te contacteren via 055 330 331 of info@tuboma.be.Tuboma
Gentstraat 198
9700 Oudenaarde
BE 0501.935.309