Tuboma logo

Zeefbak huren

Wilt u graag een zeefbak huren om een groot bouwproject efficiënt aan te pakken? Tuboma helpt u graag! Wij zijn dé specialist in de verkoop en verhuur van tuin- en bouwmachines van Oudenaarde en omstreken. Kom eens bij ons langs in de Gentstraat 198 in Oudenaarde, of vind de zeefbakken voor uw zeefbak die u wilt huren online.

 

Zeefbakken voor uw zeefbak huren doet u hier

Bij ons vindt u de meest geschikte zeefbakken en zeefbak om te huren voor uw project. Klik gerust doorheen onze online catalogus en ontdek de ideale bouwmachines voor uw werkzaamheden in ons aanbod. Vul vervolgens het formulier in en wij laten u weten of uw keuze beschikbaar is voor de gewenste periode. Zo simpel kan het zijn!

 

Andere bouwmachines huren of kopen?

Bij ons kunt u natuurlijk meer huren dan enkel zeefbakken voor uw zeefbaks. Scrol gerust eens doorheen de rest van onze website en ontdek ons overige aanbod. In de winkel in Oost-Vlaanderen bieden we onder meer hogedrukreinigers aan. Voor grotere werken hebben we ook rupsdumpers te huur. Hoe dan ook, u kunt bij ons terecht voor de machine die u nodig heeft. Bezoek onze dienstenpagina voor meer informatie.

 

Contacteer ons

Heeft u specifieke vragen of opmerkingen voor ons? Dan kunt u ons uiteraard altijd bellen op het nummer 055 330 331. Wij staan u vanuit Oudenaarde graag te woord. Indien u ons liever een mailtje stuurt, dan kan dat via het e-mailadres info@tuboma.be. Laat ons u helpen met de huur van uw bouwmachines!

De prijzen die vermeld staan op de website zijn onder voorbehoud en afhankelijk van prijswisseling.
Voor verdere informatie gelieve ons te contacteren via 055 330 331 of info@tuboma.be.Tuboma
Gentstraat 198
9700 Oudenaarde
BE 0501.935.309