Tuboma logo

Wiellader huren

Wilt u een wiellader huren voor uw volgende bouwproject? Dan zit u goed bij Tuboma. Vanuit ons hoofdkwartier aan de Gentstraat 198 in Oudenaarde verhuren en verkopen wij al jarenlang de beste bouw- en tuinmachines van de meest kwalitatieve merken. Bezoek gerust onze winkel eens, of reserveer de wiellader die u graag wil huren bij ons online.

 

Online een wiellader huren doet u zo

Het enige wat u moet doen, is onze online catalogus doorbladeren en op de afbeelding klikken van de wiellader die u wilt huren en vervolgens het formulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. U zult merken dat we ook alle nodige extra onderdelen aanbieden, zoals een grondboor, een palletvork en verschillende types zeefbakken.

 

Ontdek de rest van ons aanbod

Tuboma verhuurt en verkoopt ook een breed assortiment aan andere bouw- en tuinmachines. Zowel in onze winkel in Oudenaarde als onze online catalogus kunt u terecht wanneer u bijvoorbeeld een motoculteur wilt huren. Voor het huren van grotere machines, zoals een mini-graafmachine, of als u een wilt kopen, zit u ook goed bij ons. Lees ook eens onze andere pagina’s voor meer informatie! 

 

Wie zijn onze partners?

De wielladers die u bij ons kunt huren, zijn grotendeels van het kwaliteitsmerk Avant. Bij ons in Oudenaarde zijn er bovendien nog een reeks andere topmerken beschikbaar, van Balfor tot Yanmar. Bezoek onze linkpagina voor een overzicht. Op die manier vindt u snel de ideale wiellader om te huren.

 

Contacteer ons gerust met verdere vragen

Zijn er nog onduidelijkheden over onze wielladers? Wij staan u graag te woord indien u nog vragen of opmerkingen heeft. Bel ons op het nummer 055 330 331 of stuur een e-mail naar info@tuboma.be en wij helpen u met plezier verder. Hopelijk mogen we u binnenkort verder helpen met een topmachine.  

De prijzen die vermeld staan op de website zijn onder voorbehoud en afhankelijk van prijswisseling.
Voor verdere informatie gelieve ons te contacteren via 055 330 331 of info@tuboma.be.Tuboma
Gentstraat 198
9700 Oudenaarde
BE 0501.935.309