Tuboma logo
  • Verkoop en verhuur van tuin- en bouwmachines

Rupshoogwerker kopen

Denkt u eraan een rupshoogwerker te kopen? Kom dan eens langs bij Tuboma in Oudenaarde. Onze behulpzame medewerkers staan u graag bij in de keuze van de juiste rupshoogwerker. Met dit type hoogtewerker blijft u gemakkelijker op dezelfde plek, kunt u eenvoudig ronddraaien en heeft u een goed overzicht over uw werkzaamheden. Let wel op! Om dergelijke machines te hanteren, dient u wel over de nodige certificaten te beschikken.

VERKOOP

Wij verkopen kwalitatief hoogstaande machines

NEEM CONTACT MET ONS OP

Bent u benieuwd naar meer informatie over onze Producten?

De juiste rupshoogwerker kopen voor uw werkzaamheden

De rupshoogwerker die u bij ons gaat kopen, is uiterst geschikt voor verschillende sectoren. Deze machine is ideaal inzetbaar in kleine ruimtes en makkelijk te vervoeren. De mast van de rupshoogwerker is voorzien van een extra bescherming, omdat veiligheid op de werkvloer steeds hoog in het vaandel staat. Wist u trouwens dat wij naast hoogtewerkers nog beschikken over tal van andere machines? Denkt u hierbij maar aan de volgende mogelijkheden:

U kunt ervoor kiezen onze machines te kopen of te huren. Bent u er nog niet helemaal uit welke optie het best bij uw project past? Dan helpen onze betrouwbare medewerkers u graag.

 

Neem contact op met onze experten

Wilt u een rupshoogwerker kopen of een beroep doen op onze andere diensten? Neem dan contact op met ons behulpzaam team en zij zoeken de perfecte rupshoogtewerker voor u uit. U contacteert ons door te bellen naar het nummer 055 330 331 of door ons contactformulier in te vullen.

Tuboma

Kom gerust langs in onze winkel of contacteer ons
via het contactformulier voor verdere vragen.

Gentstraat 198, 9700 Oudenaarde
BE 0501.935.309


Tuboma
Gentstraat 198
9700 Oudenaarde
BE 0501.935.309