Tuboma logo
  • Verkoop en verhuur van tuin- en bouwmachines

Grondboor huren

Indien u een kwaliteitsvolle grondboor wilt huren, moet u bij Tuboma in Oudenaarde zijn. Een grondboor is een handige tool om diepe ronde gaten in de grond te maken. Een grondboor huren, is aangeraden wanneer u aan de slag wilt gaan in de tuin, om bijvoorbeeld houten palen als beschutting te installeren of wanneer u een boom wilt inplanten.

VERKOOP

Wij verkopen kwalitatief hoogstaande machines

NEEM CONTACT MET ONS OP

Bent u benieuwd naar meer informatie over onze Producten?

Een kwaliteitsvolle grondboor huren bij ons

Elke grondboor die u bij ons wenst te huren, is stevig én flexibel. Op die manier weet u dat u steeds efficiënt te werk gaat met de grondboor. Wilt u de grondboor huren om bomen of struiken te planten of de bodem klaar te maken voor uw bouwwerken? Dan zit u goed bij ons. Onze grondboren zijn namelijk ideaal om de aarde of lucht van uw grond te bemesten. U merkt het al, de mogelijkheden van onze grondboren zijn oneindig! Naast grondboren bieden we ook een breed assortiment aan tuin- en bouwmachines aan. Ons uitgebreid aanbod aan bouwmachines om te huren zorgt ervoor dat elk project tot een goed einde gebracht kan worden. Zet u voor deze laatste toepassing liever het groot geschut in? Overweeg dan onze minigraver, perfect voor zwaardere klussen.

 

Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken

Wilt u een grondboor huren of een beroep doen op onze andere diensten?? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met onze teamleden. Dat doet u snel en eenvoudig door te bellen naar het telefoonnummer 055 330 331 of door een e-mail te sturen naar info@tuboma.be. Wij verwelkomen u graag binnenkort!

Tuboma

Kom gerust langs in onze winkel of contacteer ons
via het contactformulier voor verdere vragen.

Gentstraat 198, 9700 Oudenaarde
BE 0501.935.309


Tuboma
Gentstraat 198
9700 Oudenaarde
BE 0501.935.309