Tuboma logo
  • Verkoop en verhuur van tuin- en bouwmachines

Een nevelkanon huren

Wilt u een nevelkanon huren om stofontwikkeling tegen te gaan? Dan klopt u het best even aan bij Tuboma in Oudenaarde. Wij beschikken over verschillende tuin- en bouwmachines voor alle werkzaamheden en bouwprojecten. Het doel van stofbestrijding is om met zo weinig mogelijk water én zo weinig mogelijk energie een zo groot mogelijk oppervlak te vernevelen. Dat doet u door een nevelkanon te huren bij ons.

VERKOOP

Wij verkopen kwalitatief hoogstaande machines

NEEM CONTACT MET ONS OP

Bent u benieuwd naar meer informatie over onze Producten?

Een professioneel nevelkanon huren

Indien u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele firma waarbij u een nevelkanon kunt huren, kunt u uw zoektocht staken! Tuboma beschikt over een uitgebreid aanbod aan tuin- en bouwmachines die uw werkzaamheden gegarandeerd vergemakkelijken. Bent u er niet helemaal uit welk nevelkanon of andere machine u juist moet huren voor uw project? Dan kijken onze medewerkers graag met u mee. Datzelfde geldt overigens ook wanneer u een schaarlift wilt huren voor karweien op een grote hoogte.

 

Huur of koop een nevelkanon bij ons

Wilt u meteen een nevelkanon huren of bent u op zoek naar machines voor het zwaardere werk, zoals een Avant? Bekijk dan ons assortiment online of breng een bezoek aan onze winkel. Indien u vragen of opmerkingen heeft, mag u ons ook steeds contacteren via het nummer 055 330 331 of door ons contactformulier in te vullen.

Tuboma

Kom gerust langs in onze winkel of contacteer ons
via het contactformulier voor verdere vragen.

Gentstraat 198, 9700 Oudenaarde
BE 0501.935.309


Tuboma
Gentstraat 198
9700 Oudenaarde
BE 0501.935.309