Tuboma logo

Huur van rolsteigers

Voor de huur van de veiligste rolsteigers zit u goed bij Tuboma uit Oudenaarde. We hebben een erg ruim assortiment aan bouwmachines. Daarnaast stellen we ook alle nodige apparaten ter beschikking voor tuinwerken én hebben we verschillende steigers in ons aanbod. Lees verder en ontdek er alles over.

 

Bij ons zit u goed voor de huur van rolsteigers en andere soorten steigers

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de huur van rolsteigers, maar ook voor andere modellen van steigers. Zo zult u bij ons zeker het geschikte model vinden om uw hoogtewerken succesvol af te ronden. Als uw steiger niet mobiel hoeft te zijn, is een klassieke stelling een goede keuze. Die stelling is uitgerust met een trappentoren waardoor u nog vlotter de verschillende niveaus bereikt. Ook voor andere bouwwerken kunt u bij ons de geschikte apparaten vinden. Als u betonwerken wilt afronden, zijn bouwdrogers bijvoorbeeld essentieel. Ook voor de aankoop van andere bouwmachines zit u goed bij ons.

 

Aarzel niet om extra informatie te vragen

Als u nog vragen heeft over de huur van rolsteigers of graag nog wat meer informatie wilt over onze diensten, mag u zeker contact met ons opnemen. Dat kan door te bellen naar 055 330 331 of door een e-mail te sturen naar info@tuboma.be. U kunt ook het contactformulier gebruiken om meer informatie te krijgen omtrent ons aanbod, zoals een zeefbak kopen.

De prijzen die vermeld staan op de website zijn onder voorbehoud en afhankelijk van prijswisseling.
Voor verdere informatie gelieve ons te contacteren via 055 330 331 of info@tuboma.be.Tuboma
Gentstraat 198
9700 Oudenaarde
BE 0501.935.309